Breaza

TANGENT AGING CARE

Davos în România

Orașul Breaza este clona românească a faimosului oraș Davos, grație purității similare a aerului, generată de concentrația ridicată de ozon, într-o ambianță bogată de ioni negativi, oferind întregul spectru pe care se sprijină filosofia “Templului de sănătate”.

Puritatea aerului de la BREAZA, un produs al procesului de oxidare prin ozon, a captivat interesul cercetătorilor pentru a-și extinde cercetările pentru a explica legătura dintre puritatea aerului, longevitate și atenuarea tulburărilor cognitive, la vârstnicii ce suferă de demență sau boala Alzheimer.

AQI

Breaza, cu bogăția sa de ozon și un record unic în AQI (indicele de calitate a aerului), devine cel mai propice mediu natural pentru a oferi cercetătorilor platforma optimă pentru a observa pe viu particularitatea acestui fenomen, mai ales din perspectiva celor de la Universitatea Stanford.

Din investigațiile lor recente au identificat pericolul legat de EP2, care blochează activitatea celulelor microgliale în controlul și reglementarea cauzelor ce produc pierderile de memorie în boala Alzheimer, precum și în alte situații de patologie neurologică, atât degenerative, cât și inflamatorii.

Contactează-ne

și află mai multe detalii

Ai în îngrijire persoane vârstnice pe care vrei să le știi pe mâini bune? În centrul nostru îi ajutăm să trăiască o viață demnă și liniștită, cu asistență 24/7.