Tangent Aging Care

Excelență în îngrijirea persoanelor vârstnice

Locația TAC

Centrul TAC Breaza

Centrul este o clădire cu patru nivele, complet renovată, situată chiar în centrul orașului Breaza, desfășurată pe mai mult de 2000 mp, dispunând în plus și de 1500 mp de grădină.

La mai puțin de 100 de metri de mers pe jos, rezidenții din campus găsesc splendidul și renumitul parc Brâncoveanu.

Viziunea noastră

Unitate de viață asistată

Unitatea de viață asistată, în ambele centre, este destinată să găzduiască vârstnicii autonomi. Aceștia sunt vârstnicii ce se vor putea bucura de compania colegilor și de activitățile recreative organizate special pentru ei, putând să uite de grijile și singurătatea de la domiciliu. Gradul de comfort este la cel mai înalt nivel.

Rezidenții dispun de generoase spații comune și săli pentru activități, inclusiv de o sală pentru fizioterapie, complet echipată. Spațiul este organizat astfel încât să mențină atmosfera de acasă, încurajând interacțiunea socială dintre rezidenți, precum și între aceștia și prietenii sau familiile lor, ce trăiesc neinstituționalizat.

Sanatoriul

Ambele centre au sanatoriu destinat să-i găzduiască pe vârstnicii fragili, ce au nevoie sporită de servicii și sprijin.

Ca și la unitatea de asistență specializată, se depun toate eforturile pentru a menține o atmosferă familială, deși unele elemente ce țin de o instituție medicală sunt în mod inevitabil prezente. Rezidenții au acces în orice moment la punctul de îngrijire medicală ce dispune de echipament de specialitate.

Contactează-ne

și află mai multe detalii

Ai în îngrijire persoane vârstnice pe care vrei să le știi pe mâini bune? În centrul nostru îi ajutăm să trăiască o viață demnă și liniștită, cu asistență 24/7.